Tratamentul de slăbit, compensat 50%

Îţi doreşti să scapi de kilogramele în plus care te împovărează, îţi fac viaţa un calvar şi te îmbolnăvesc, dar criza economică te-a cam "lucrat” la buzunare? Casele judeţene de sănătate pot deconta 50% din costurile tratamentelor terapeutice pentru obezitate în schimbul unor acte doveditoare de la un doctor de specialitate.

1 afișare
Imaginea articolului Tratamentul de slăbit, compensat 50%

Tratamentul de slăbit, compensat 50%

Astfel, o recomandare de la un medic endocrinolog, dosarul medical şi o comisie de specialitate a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) care evaluează starea pacientului sunt ingredientele esenţiale ale unei reţete care garantează succesul pierderii în greutate, la jumătate de preţ.

Citeşte toată ştirea pe www.ziarulring.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici