Trei pasi simpli si Romania iese din criza

Reluarea consumului este singura sansa pentru ca Romania sa se intoarca la crestere economica. Acest lucru a devenit limpede dupa ce economia europeana a dat rezultate sub asteptari, lucru care inseamna ca exporturile nu-si vor reveni foarte curand.

5 afișări
Imaginea articolului Trei pasi simpli si Romania iese din criza

Trei pasi simpli si Romania iese din criza

Programele de pana acum, cum ar fi "Prima Casa" sau "Rabla", au avut efecte mult sub asteptari si in Romania, si in tarile dezvoltate. Stimulii au fost "mai mult imaginari decat reali", comenta recent BERD, iar Romania era doar cel mai rau dintre multe exemple proaste.Nu singurul. Disperarea i-a impins pe japonezi sa puna echivalentul a 200 de euro in palma fiecarui locuitor. Nici asta nu a fost suficient. Teama zilei de maine si traditia de economisire a japonezilor i-au facut pe acestia sa pastreze banii in loc sa-i cheltuiasca.


Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici