Udrea da, asa cum stiam de o luna, 1,2 milioane euro postului Eurosport

Asa cum am anticipat si am dezvaluit, Ministerul Turismului a tinut secreta derularea licitatiei pentru difuzarea unor spoturi in cadrul campaniei de publicitate pe piata internationala. Mai mult, am reusit sa aflam chiar si castigatorii loturilor A (pentru un post de televiziune paneuropeana de sport) si B (pentru un post de televiziune internationala de stiri).

4 afișări
Imaginea articolului Udrea da, asa cum stiam de o luna, 1,2 milioane euro postului Eurosport

Udrea da, asa cum stiam de o luna, 1,2 milioane euro postului Eurosport

Reprezentatii Ministerului Turismului au refuzat sa ne raspunda solicitarilor repetate de a ne comunica stadiul desfasurarii licitatiei, insa in investigatiile noastre, am reusit sa aflam castigatorii licitatiei.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici