Udrea tine secret castigatorul campaniei de promovare turistica

Ministerul Turismului (MT) trebuia sa deschida ieri la ora 12 ofertele depuse de agentii pentru promovarea turistica a Romaniei pe piata internationala. Deschiderea ofertelor este prevazuta in procedura de achizitie asa cum a fost ea intocmita de Ministerul Turismului. Cu toate acestea, reprezentantii MT ne-au spus ca, de fapt, ieri, a fost doar „etapa de calificare” a ofertantilor.

3 afișări
Imaginea articolului Udrea tine secret castigatorul campaniei de promovare turistica

Udrea tine secret castigatorul campaniei de promovare turistica

Etapa de ieri „nu viza depunerea de oferte tehnice si financiare, ci a fost etapa de calificare, in cadrul careia au depus documentele de calificare si selectie urmatorii operatori economici: Mediainvestment, Eurosport, asocierea SC Best Advertising & Consult SRL (lider de asociere) si SC Optimedia SRL. Documentele de calificare depuse raman in analiza Comisiei de evaluare”, precizeaza Ministerul Turismului.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici