Uite cine vămuieşte în România

Vameşul are liceul, a intrat în sistem cu pile şi manifestă toleranţă crescută la evazionişti. Teoretic, meseria de vameş este accesibilă oricărui absolvent de studii medii. Practic, sistemul de recrutare este plin de breşe, care permit o selecţie subiectivă a candidaţilor.

7 afișări
Imaginea articolului Uite cine vămuieşte în România

Uite cine vămuieşte în România

Accederea la meseria de vameş nu are o reglementare specifică, ci este supusă doar Legii 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici şi Hotărârii de Guvern 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici