Un antreprenor de 32 de ani face un hotel de 15 mil. euro

Familia Bojan - Felix si Denise - in varsta de 32 de ani, care au dezvoltat si vandut in 2007 pentru 42 mil. euro mallul River Plaza din Ramnicu Valcea, a cumparat un teren de aproape 3.000 de metri patrati in Mamaia, pe care intentioneaza sa dezvolte un hotel cu 150 de camere in urma unei investitii de aproximativ 15 mil. euro.

8 afișări

Achizitia terenului, situat in imediata vecinatate a hotelului Iaki, detinut de fostul lider al nationalei de fotbal Gheorghe Hagi, a fost semnata recent, iar hotelul va fi clasificat, cel mai probabil, la patru stele.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici