Un bancher linistit, cu expunere de 95% pe real estate: De ce nu si-ar plati romanii ratele la case?

“Zero credite ipotecare" a acordat in 2009 Volksbank Romania, a treia banca din piata dupa active si cu cea mai mare expunere a portofoliului pe piata imobiliara, mai exact, in proportie de 95%.

1 afișare
Imaginea articolului Un bancher linistit, cu expunere de 95% pe real estate: De ce nu si-ar plati romanii ratele la case?

Un bancher linistit, cu expunere de 95% pe real estate: De ce nu si-ar plati romanii ratele la case?

Banca a fost nevoita sa-si schimbe dramatic strategia, reorientandu-se catre operatiunile de overdraft (card cu descoperit de cont), in contextul in care sectorul pe cresterea caruia au pariat agresiv in ultimii ani este inghetat.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici