Un emigrant român fără acte s-a întâlnit cu Bush

Deşi a fost înscăunat ca episcop penticostal al Church of God din Denver, Doru D. Ilioi nu are statut de rezident permanent în SUA.

15 afișări
Imaginea articolului Un emigrant român fără acte s-a întâlnit cu Bush

Un emigrant român fără acte s-a întâlnit cu Bush

Doru D. Ilioi, care a emigrat acum şapte ani în Statele Unite ale Americii, a reuşit să-l cunoască pe cel mai puternic om din lume. Chiar dacă românul nu are încă forme de şedere legale, a cinat alături de George W. Bush şi John McCain, unul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2008.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici