Un ministru profesionist, discret, eficient

Ministrul de Externe al Romaniei a vizitat, zilele trecute, Germania. Intr-o Romanie politica – in mare masura – atipica, Lazar Comanescu este, de fapt, un ministru atipic. Adica, dupa schemele lui Hegel (negarea negatiei etc.) un ministru (in sfarsit!) normal, nu vedeta, nu superstar al mass- media, in bine sau in rau.

1 afișare
Imaginea articolului Un ministru profesionist, discret, eficient

Un ministru profesionist, discret, eficient

Este doar de cateva luni in functie. Ce a facut pana acum? Nimic spectaculos, dar ceva mult mai important: a inceput sa reaseze institutia si activitatea diplomatica a tarii pe fagasul normalitatii. Revenit, la 30 iunie, dintr-o vizita in Albania (tara care detine acum presedintia Organizatiei pentru Cooperare Economica la Marea Neagra, candidata la NATO si aspiranta la UE), ministrul roman s-a deplasat si a avut convorbiri, in doua saptamani, la Chisinau si Kiev, iar zilele trecute, la Berlin.

 

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici