Un şofer român a omorât alţi 6 români lângă Mako-Ungaria

“Am văzut că din faţă vine un TIR încărcat cu maşini, care mergea şerpuit pe şosea. A intrat pe contrasens şi cu remorca a ras partea stângă a autocarului, care s-a înclinat pe două roţi. Autocarul a rupt parapetul de pe marginea drumului şi a ajuns în vale, lângă calea ferată. Toţi care erau pe partea stângă au murit. La unul, tabla de la TIR i-a smuls picioarele de la genunchi. Mortul a ajuns cu scaun cu tot în iarba, iar un picior i-a rămas agăţat pe remorcă, iar celălalt în partea opusă. Alţi doi au murit instant, prinşi între scaune.

1 afișare
Imaginea articolului Un şofer român a omorât alţi 6 români lângă Mako-Ungaria

Un şofer român a omorât alţi 6 români lângă Mako-Ungaria

Tragedia s-a petrecut pe podul peste râul Mureş de la intrarea în Mako, ieri dimineaţă, la ora locală 4. Un trailer înmatriculat în Germania şi încărcat cu maşini Ford, condus de Niţu Iosif Nicolae, din judeţul Sibiu, se îndrepta spre România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici