Unde şi la ce preţuri mai sunt apartamente noi de vânzare. Faţă de boom, reducerile sunt de 20-40%

Preţurile apartamentelor noi din Bucureşti au scăzut în cele mai multe cazuri sub nivelul de 1.000 de euro/metrul pătrat construit, dar nu mai jos de 800 de euro/metrul pătrat, în condiţiile în care acesta este nivelul la care se vând şi cele mai multe apartamente vechi din oraş, iar dezvoltatorii nu s-au aruncat să construiască apartamente la "costuri de criză".

3 afișări
Imaginea articolului Unde şi la ce preţuri mai sunt apartamente noi de vânzare. Faţă de boom, reducerile sunt de 20-40%

Unde şi la ce preţuri mai sunt apartamente noi de vânzare. Faţă de boom, reducerile sunt de 20-40%

În aceste condiţii, cu vânzări de un apartament pe săptămână sau doar lunar, o bună parte a dezvoltatorilor imobiliari şi-au redus stocul de locuinţe nevândute, astfel că în nouă proiecte din Bucureşti, cu un total de 3.800 de apartamente, sunt nevândute mai puţin de 700 de unităţi, respectiv 20%, po­trivit unei analize a ZF, care a trimis soli­ci­tări către reprezentanţii a 18 dintre cele mai mari ansambluri rezidenţiale din Bucureşti.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici