Unde sunt chiriile după doi ani de scădere

Dacă proprietarii de apartamente bune de închiriat din Capitală au sperat anul trecut că în 2011 va fi mai bine şi că vor putea cere sume mai mari de la chiriaşi s-au înşelat încă o dată.

5 afișări
Imaginea articolului Unde sunt chiriile după doi ani de scădere

Unde sunt chiriile după doi ani de scădere

La fel ca şi în ultimii doi ani, 2009 şi 2010, nici acesta nu iese din tiparul chiriilor, care evoluează tot mai mult în favoarea celor care caută o locuinţă de închiriat.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici