Unde va fi euro de Crăciun?

Săptămâna trecută, euro a atins rezistenţa de 3,97 lei, fără a o depăşi însă consistent, vineri piaţa valutară închizându-se în jurul valorii de 3,93 lei. Presiunea pe leu a fost constantă, maximul de 3,9770 lei/euro fiind atins joi, evoluţii asemănătoare având şi celelalte monede din regiune, cea mai afectată fiind cea poloneză.

1 afișare
Imaginea articolului Unde va fi euro de Crăciun?

Unde va fi euro de Crăciun?

La deprecierea monedei naţionale au contribuit, pe lângă cererea ridicată a importatorilor şi mişcările speculative, pe fondul unei deteriorări semnificative a perspectivelor economice, în special creşterea deficitului bugetar, ce ar putea depăşi 5% din PIB, conform normelor europene, aşa cum afirma fostul ministru de Finanţe, Mihai Tănăsescu.


Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici