Unul din agresori era jandarm!

Fostul mare international roman Ilie Dumitrescu a fost atacat luni, ca in filmele cu mafioti, chiar in galeria sa de arta de pe strada Blanari, din Capitala, de trei indivizi. Unul era inarmat cu un pistol, altul cu un cutit. Cei trei, spune Ilie, au fost trimisi de Horia Opran, om de afaceri cu care se afla intr-un litigiu.

1 afișare
Imaginea articolului Unul din agresori era jandarm!

Unul din agresori era jandarm!

Unul dintre agresorii fotbalistului a fost identificat, ieri, de politistii Sectiei 10. Ionel Dumitrache, de 29 de ani, a declarat initial ca nu ii cunostea pe ceilalti doi agresori, el fiind intamplator la fata locului. Apoi s-a aflat ca Dumitrache era angajat la o unitate de jandarmi din Bucuresti! Dupa noile descoperiri, acesta si-a schimbat declaratia. Spune ca era in timpul liber si ca, avand masina, ceilalti doi l-au rugat sa-i duca la o anumita persoana. Cand a aflat ca e vorba de celebrul Ilie Dumitrescu, jandarmul ar fi vrut sa-l cunoasca personal si asa a ajuns la locul incidentelor!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici