UPC şi RCS/RDS le întorc spatele clienţilor

În goana după noi utilizatori, operatorii îşi neglijează abonaţii. Departamentele de service ale UPC şi RCS&RDS sunt demult depăşite de numărul de solicitări. În cazul unei defecţiuni, personalul de la call-center te amână două săptamâni.

7 afișări
Imaginea articolului UPC şi RCS/RDS le întorc spatele clienţilor

UPC şi RCS/RDS le întorc spatele clienţilor

Tipu' de la cablu, în varianta românească, nu vine niciodată atunci când ai nevoie, ci doar când are el timp. Din cauza disponibilizărilor masive din ultimii ani, tehnicienii de la service-ul cabliştilor ajung să-ţi rezolve problema chiar şi după câteva săptămâni de la sesizarea ta. Şi asta, chiar dacă în contract este stipulată obligaţia lor de a soluţiona o defecţiune în termen de maximum 48 de ore.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici