Urmărit de Cagliari, Lazio şi Genoa, Surdu nu mai e dorit la Steaua! Vezi motivul!

Din 2007 în curtea Stelei, Romeo Surdu va pleca mai mult ca sigur în această vară din Ghencea. Contractul său a intrat în ultimele şase luni, iar pentru a continua, atacantul solicită aproximativ 300.000 de euro la semnătură. Conducerea îl amână pentru ca atacantul să dea un randament cât mai bun până la finalul campionatului, însă intenţia şefilor este de a-l lăsa să plece!

5 afișări
Imaginea articolului Urmărit de Cagliari, Lazio şi Genoa, Surdu nu mai e dorit la Steaua! Vezi motivul!

Urmărit de Cagliari, Lazio şi Genoa, Surdu nu mai e dorit la Steaua! Vezi motivul!

"Din cauza lui Lăcătuş, Surdu nu mai vrea să semneze prelungirea contractului", spunea Becali la finalul lunii martie. Era doar praf în ochi, pentru că motivele pentru care Steaua şi Romeo Surdu nu se înţeleg sunt altele. Primul e reprezentat de suma pe care atacantul de 27 de ani o cere pentru a semna o nouă înţelegere.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici