Urmatoarea amenintare economica: criza cartilor de credit

Dupa criza creditelor ipotecare care a inghitit piata imobiliara, dupa criza din sectorul financiar si transferarea ei in asa-numita economie "reala", Statele Unite se afla in fata unui nou val al furtunii care ar putea avea, din nou, efecte catastrofale si pentru restul lumii: criza cartilor de credit.

1 afișare
Imaginea articolului Urmatoarea amenintare economica: criza cartilor de credit

Urmatoarea amenintare economica: criza cartilor de credit

Aceasta noua fisura in sistemul economic, deja vizibila prin pierderile masive ale emitentilor cartilor de credit, ar putea amplifica efectele sociale, si nu numai, ale crizei economice care a lasat deja multi oameni fara slujbe.Sistemul de plata prin carti de credit se afla in logica unui cerc vicios, care ameninta serios situatia companiilor ce emit carti de credit. Pentru a supravietui, acestea transfera o parte din pierderi clientilor.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici