Urmatorii ani ar putea aduce 25-30 de vanzari publice pe Bursa

Criza de lichiditati de pe pietele internationale va impulsiona finantarile prin listarea pe Bursa de la Bucuresti.

1 afișare
Imaginea articolului Urmatorii ani ar putea aduce 25-30 de vanzari publice pe Bursa

Urmatorii ani ar putea aduce 25-30 de vanzari publice pe Bursa

Anul viitor va aduce un numar semnificativ de listari pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) avand in vedere nevoile tot mai ridicate de finantare ale companiilor private romanesti, dar si interesul ridicat manifestat de investitori in cadrul ofertei publice initiale de vanzare de actiuni (IPO) a Transgaz Medias (TGN), sustin specialistii pietei de capital.Criza de lichiditati de pe pietele financiare internationale, care se resimte si pe pietele emergente cum este Romania, ar putea face mai dificil procesul de finantare prin credite bancare, determinand mai multe companii private sa caute resurse de finantare pe Bursa. "Credem ca 2008 va fi anul in care IPO-urile vor fi principala sursa de crestere a indicilor, a capitalizarii si a valorii tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici