Urmează consolidarea. Vor rămâne cinci-şase bănci universale

Riscul şi creditele neperformante reprezintă o parte destul de importantă din activele sistemului bancar. Pentru ca situaţia să revină la un nivel mai normal, va trebui să treacă ceva timp, spune Patrick Gelin, preşedinte general al BRD-Groupe Société Générale.

3 afișări
Imaginea articolului Urmează consolidarea. Vor rămâne cinci-şase bănci universale

Urmează consolidarea. Vor rămâne cinci-şase bănci universale

Pe termen mediu, după ieşirea din criză, Gelin consideră că sistemul bancar local va intra într-o fază de consolidare, la finele căreia vor mai rămâne pe piaţă doar cinci-şase bănci universale şi câteva instituţii de credit de nişă.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici