Va avea maşina electrică priză la români?

Petrolul scump, sistemele de alimentare şi subvenţia de la stat ar putea fi ingredientele revoluţiei electrice.

6 afișări
Imaginea articolului Va avea maşina electrică priză la români?

Va avea maşina electrică priză la români?

Maşinile electrice încearcă din nou să îşi găsească un loc pe piaţă, după mai multe încercări ratate, iar România ar putea deveni unul dintre capetele de pod ale noii ofensive electrice. Guvernul trebuie să decidă astăzi dacă va acorda o subvenţie de 5.000 de euro pentru fiecare maşină electrică, subvenţie care va fi probabil destinată doar persoanelor juridice.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici