Va poza Ana Violeta pentru 50.000 €?

Desi are doar cateva zile de viata, Ana Violeta, fetita Andreei Marin si a lui Stefan Banica jr, este solicitata pentru a deveni personajul principal al unui pictorial. Revistele mondene din Romania se intrec in a-i oferta pe parintii micutei. Miza a ajuns, se pare, pana la 50.000 de euro.

4 afișări
Imaginea articolului Va poza Ana Violeta pentru 50.000 €?

Va poza Ana Violeta pentru 50.000 €?

Ana Violeta, fiica Zanei de la Surprize-Surprize, Andreea Marin, si a cantaretului Stefan Banica jr, a inceput deja sa fie curtata de revistele mondene la doar cateva zile dupa ce s-a nascut. Se pare ca acesta e si motivul pentru care proaspata mamica si sotul ei au incercat sa-si fereasca bebelusul de aparatele de fotografiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici