Va scoate Patriciu din pusculita 600 milioane de euro?

2007 a fost anul care a marcat cea mai importanta tranzactie din industria energetica in ultimii ani: vinzarea a 75 de procente din Rompetrol catre compania kazaha KazMunaiGas. Si se pare ca 2008 va marca finalul "legendei" Dinu Patriciu la Rompetrol. Surse din piata ne-au declarat ca anul acesta cel mai bogat român va parasi, mai mult ca sigur, definitiv compania sa "de suflet": Rompetrol. Un lucru este cert: anul acesta KazMunaiGas are planuri mari pentru Rompetrol.

1 afișare
Imaginea articolului Va scoate Patriciu din pusculita 600 milioane de euro?

Va scoate Patriciu din pusculita 600 milioane de euro?

Chiar dupa incheierea tranzactiei de anul trecut oficiali ai KazMunaiGas au declarat ca planurile strategice ale Rompetrol sint foarte bine realizate. Iar unul din aceste planuri este achizitionarea in totalitate a companiei petroliere. "KazMunaiGas are dreptul sa cumpere restul de 25% din actiunile Rompetrol, insa o decizie in acest sens va fi luata in functie de evolutia proiectului", a declarat, in luna noiembrie a anului trecut la Bucuresti, presedintele KazMunaiGas, Uzakbay Karabalyn.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici