Vânător de sporuri Boc tragi cu puşca nu ia foc

„Niciun spor salarial nu va fi tăiat, toate se vor regăsi în noua lege. Fie integrate în salariul de bază, fie separat“, a declarat pentru Gândul secretarul de stat din Ministerul Muncii Valentin Mocanu, responsabil de elaborarea Legii Unice a Salarizării.

5 afișări
Imaginea articolului Vânător de sporuri Boc tragi cu puşca nu ia foc

Vânător de sporuri Boc tragi cu puşca nu ia foc

La preluarea guvernării, premierul Boc anunţa tăierea sporurilor „nesimţite“ în 2009: „Puşca şi cureaua lată, ce premii, sporuri şi stimulente aveaţi odată“. În ianuarie, sporul de vechime şi munca de noapte erau cruţate. În martie, pe lista neagră rămăseseră doar 5 din 18 sporuri. Acum nu se mai scoate niciunul.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici