Vanzatorii de masini, de la 10.000 la 300 de euro pe luna

Un agent de vanzari care anul trecut castiga lunar chiar si peste 10.000 de euro, venit comparabil cu al executivilor de top, acum trebuie sa se multumeasca cu 300-400 de euro, in conditiile in care nu mai vinde 40-50 de masini pe luna, ci maximum zece.

4 afișări
Imaginea articolului Vanzatorii de masini, de la 10.000 la 300 de euro pe luna

Vanzatorii de masini, de la 10.000 la 300 de euro pe luna

In cazul dealerilor din cadrul Porsche Inter Auto sistemul de bonusuri a fost redimensionat anul acesta, pentru a fi adaptat la nivelul scazut al vanzarilor.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici