Varsovia cere fuziunea burselor Bucuresti si Sibiu

Ludwik Sobolewski, presedintele Bursei din Varsovia (WSE), a doua din Europa Centrala si de Est dupa capitalizare, reinvie proiectul fuziunii dintre bursele din Bucuresti (BVB) si Sibiu, in conditiile in care WSE tinteste la o pozitie de control la aceasta din urma.

1 afișare
Imaginea articolului Varsovia cere fuziunea burselor Bucuresti si Sibiu

Varsovia cere fuziunea burselor Bucuresti si Sibiu

Sibiul si Bucurestiul s-au lansat intr-o competitie acerba, dupa ce au esuat in incercarea de a fuziona, din cauza divergentelor privind valoarea actiunilor bursei de la Sibiu si a ratei de schimb cu cele ale BVB. “Este ideea noastra de a incuraja bursele de la Bucuresti si Sibiu de a gandi pozitiv in privinta unei fuziuni”, a declarat Ludwik Sobolewski, intr-un interviu pentru Business Standard.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici