Vedeta la Milano

La un an dupa ce a nascut-o pe Irina, Monica Columbeanu s-a intors pe podium si a facut-o cu mare succes. Sotia lui Irinel Columbeanu face senzatie in aceste zile la Milano si ii calca pe urme barbatului ei milionar: a primit 200.000 de euro in doar trei zile in capitala europeana a modei.

1 afișare
Imaginea articolului Vedeta la Milano

Vedeta la Milano

Monica Columbeanu se afla la Milano, unde are de onorat mai multe contracte. Miercuri, ea a avut o sedinta foto la Roma, unde a pozat pentru coperta celebrei reviste Qui, iar in aceasta seara va urca prima oara pe podium la Milano Fashion Week, marele eveniment de moda care a inceput azi si se desfasoara pana la 23 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici