Vegheată pasiv de ministrul culturii, "România Film" prezintă: "Şpaga bate filmul!"

În plină "epocă" a home-cinema-uri, dvd-uri, play-station şi alte asemenea minuni, o invitaţie la film, într-una dintre puţinele săli de cinematograf care au mai supravieţuit, are un iz desuet, romantic şi, de multe ori, constituie un risc asumat de plătitorii de bilete. Astfel, pe lângă condiţiile precare oferite de indecent de puţinele săli aflate în administrarea Regiei "România Film", dregătorii acestei instituţii patronată de Ministerul Culturii au reuşit "performanţa" de a stoarce arhaicele cinematografe de ultimul strop de vlagă financiară. Şi, potrivit rapoartelor întocmite de toate echipele de control, fie interne, fie ale Gărzii Financiare, toate aceste "minunăţii" s-au petrecut sub privirile pasive ale miniştrilor care s-au perindat la şefia culturii autohtone şi a "oamenilor de încredere" mandataţi să vegheze în Consiliul de Administraţie al RADEF "România Film".

1 afișare
Imaginea articolului Vegheată pasiv de ministrul culturii, "România Film" prezintă: "Şpaga bate filmul!"

Vegheată pasiv de ministrul culturii, "România Film" prezintă: "Şpaga bate filmul!"

http://www.curentul.ro/curentul.php?numar=20070702&art=57684

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici