Verdictul Curţii: afară cu chiriaşii-expiraţi ai RAAPPS!

Curtea Constituţională a declarat nule de drept contractele la adăpostul cărora politicieni ca Mircea Geoană, Vasile Dâncu sau Petre Roman stau ilegal în vile primite de la stat chiar şi după încheierea mandatelor de miniştri. Astfel, cei care şi-au păstrat casele de la stat mai mult de două luni după pierderea funcţiei - majoritatea numiţi de PSD înainte de 2004 - nu vor mai avea nicio justificare pentru a le păstra.

1 afișare
Imaginea articolului Verdictul Curţii: afară cu chiriaşii-expiraţi ai RAAPPS!

Verdictul Curţii: afară cu chiriaşii-expiraţi ai RAAPPS!

Curtea Constituţională îi scoate din vilele de protocol ale RAAPPS pe demnitarii care au rămas chiriaşi de lux chiar şi după încheierea mandatului. Judecătorii au declarat nule de drept toate contractele de închiriere care le permit acestora să ocupe pentru sume modice casele de la stat, după împlinirea a 60 de zile de la eliberarea din funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici