Vezi aici cele mai mari tranzacţii din ultimul an

Listarea Fondului Proprietatea, cu un rulaj de 120 mil. euro în prima săptămână, a fost cea mai mare tranzacţie din 2010 şi din primele luni ale acestui an relevă Anuarul Top Tranzacţii realizat de Ziarul Financiar. Catalogul prezintă peste 80 de deal-uri, cu o valoare cumulată de peste 1 mld. euro, cele mai multe fiind în imobiliare.

70 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cele mai mari tranzacţii din ultimul an

Vezi aici cele mai mari tranzacţii din ultimul an (Imagine: Adrian Cojocaru/Mediafax Foto)

În condiţiile în care multe dintre deal-uri au fost mai mici de 10 milioane de euro, 2010 poate să fie considerat anul tranzacţiilor mici, spre dezamăgirea consultanţilor care sperau într-un reviriment al pieţei. Chiar şi aşa, cumpărătorii români au fost extrem de puţini, numai şase firme sau oameni de afaceri aventurându-se la cumpărare, când cei mai mulţi vor să-şi marcheze exit-ul: Puiu Popoviciu, Asesoft, Dedeman, Camelia Şucu, familia Minea şi Augustin Oancea. Totodată investitorii străini au fost cei care au dat tonul în fuziuni şi achiziţii anul trecut.

Citeşte mai multe despre tranzacţiile din ultimul an pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici