Vezi care sunt cele mai scumpe proiecte imobiliare

Proiecte imobiliare finalizate pe piaţa locală care au implicat cele mai mari investiţii sunt exclusiv în Bucureşti şi în împrejurimile oraşului, bugetul alocat acestor dezvoltări ridicându-se la 1,8 miliarde de euro, potrivit unui top al revistei Business Construct, realizat cu ajutorul unor date trimise de firmele de consultanţă imobiliară DTZ Echinox şi Colliers International. Au fost selectate cele mai "scumpe" trei proiecte, potrivit informaţiilor existente, din principalele domenii ale pieţei imobiliare - malluri, birouri, locuinţe şi spaţii logistice.

4 afișări
Imaginea articolului Vezi care sunt cele mai scumpe proiecte imobiliare

Vezi care sunt cele mai scumpe proiecte imobiliare (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

Cotroceni Park 300 mil. euro

Amplasare: intersecţia bulevardelor Timişoara şi Vasile Milea

Suprafaţă închiriabilă: 76.000 mp

Proprierar: AFI Europe (Israel)

Chiriaşi: Real, Cinema City, Inditex, H&M, C&A, New Yorker

Bancă finanţatoare: Hypo Real Estate

Finalizare: 2009

Sun Plaza 200 mil. euro

Amplasare: Piaţa Sudului

Suprafaţă închiriabilă: 80.000 mp

Proprietar: Sparkassen Immobilien (Austria)

Chiriaşi: Cora, BauMax, Mobexpert, Flanco, Inditex, C&A, New Yorker

Citeşte mai multe despre cele mai scumpe proiecte imobiliare pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici