Vezi harta României cu 1.094 kilometri de autostrăzi. Când vom circula pe ele şi cât ne costă

România va putea fi traversată pe autostradă de la vest la est în nouă ani. Practic, în 2020 vom avea 1.094 de kilometri de autostradă. Coridorul IV Paneuropean are 865 de kilometri, traversează România şi va leaga Nădlacul de Constanţa.

76 afișări
Imaginea articolului Vezi harta României cu 1.094 kilometri de autostrăzi. Când vom circula pe ele şi cât ne costă

Vezi harta României cu 1.094 kilometri de autostrăzi. Când vom circula pe ele şi cât ne costă

Tot în 2020 se va circula pe Autostrada Bucureşti - Braşov. Mai exact, pe tronsoanele Bucureşti - Moara Vlăsiei - Ploieşti în lungime de 61 de kilometri s-ar putea circula chiar la sfârşitul acestui an. Tronsonul Comarnic - Braşov, în lungime de 58 kilometri, va fi concesionat, condiţii în care vrobim de alţi 3-4 ani de aşteptare.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici