Viaţa amoroasă a premierului Tăriceanu, disecată şi de presa italiană

Că premierul nostru, Călin Popescu Tăriceanu, şi nevastă-sa, Ioana, nu traversează cel mai fericit mandat casnic s-a tot vorbit. Între timp, bârfele s-au înmulţit iar zvonurile privind un iminent divorţ au devenit o certitudine, mulţumită nenumăratelor surse.

10 afișări
Imaginea articolului Viaţa amoroasă a premierului Tăriceanu, disecată şi de presa italiană

Viaţa amoroasă a premierului Tăriceanu, disecată şi de presa italiană

Aceleaşi care au dezvăluit faptul că Ioana şi Călin dorm de luni bune în alte paturi (credem noi, din aceeaşi casă de la Snagov). Însă un motiv plauzibil şi chiar sexy nu se găsise pentru ruptură. Până când a intrat în scenă şi Ramona Bădescu, frumoasa româncă care locuieşte în Roma şi care are aspiraţii de "politiciancă". Acum înţelegem la ce se referea premierul când vorbea de creşterea pensiilor! Se referea probabil şi la pensiile alimentare pe care le-ar avea de plătit.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici