Viata Cosminei 'a costat' mai putin de 40 de bani!

Facand referire la hotii de fier vechi si la nenumaratele cazuri in care acestia au furat, practic, sinele de cale ferata cu totul, ministrul transporturilor, Ludovic Orban, a sustinut ca e foarte probabil ca si de aceasta data sa fie vorba de o mana criminala.

3 afișări
Imaginea articolului Viata Cosminei 'a costat' mai putin de 40 de bani!

Viata Cosminei 'a costat' mai putin de 40 de bani!

Asadar, daca acel surub a fost furat si vandut la fier vechi, viata Cosminei a costat mai putin de 40 de bani! Un kg de fier vechi costa 80 de bani, iar acel surub cantarea mai putin de 500 de grame! In dupa-amiaza zilei de sambata, 10 mai, in apropiere de Ploiesti, la Valea Calugareasca, un macaz a trimis 'trenul groazei' si inainte, si spre dreapta, aruncand-l practic de pe sine !

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici