Viaţa de apoi a miliardarilor din anii '90

Ce s-a mai întâmplat cu oamenii de afaceri din anii '90? RL a încercat să afle unde sunt astăzi averile imense ale personajelor devenite celebre într-o perioadă în care în România se putea face aproape orice.

5 afișări
Imaginea articolului Viaţa de apoi a miliardarilor din anii '90

Viaţa de apoi a miliardarilor din anii '90

Am urmărit evoluţia unora dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din primii ani de după Revoluţie. Am aflat astfel că mulţi au avut între timp mari probleme

cu justiţia, iar averile le-au dispărut la fel de rapid cum au apărut.Una dintre cele mai gustate şi exotice apariţii ale primilor ani de după Revoluţia din '89 a fost Ilie Alexandru, supranumit "baronul de Bărăgan".

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici