Viaţa după potop/ Autostrada ar putea fi inundată

Ministrul de Interne a anunţat ieri că varianta extremă pentru salvarea oraşului Galaţi ar fi inundarea controlată a Autostrăzii Soarelui. Vasile Blaga crede însă că nu se va ajunge la întreruperea traficului între Bucureşti şi Constanţa deoarece digul de 4,5 kilometri lungime ce va fi construit la Galaţi va rezista.

4 afișări
Imaginea articolului Viaţa după potop/ Autostrada ar putea fi inundată

Viaţa după potop/ Autostrada ar putea fi inundată

La Galaţi, situaţia a devenit critică după ce nivelul Dunării a continuat să crească depăşind cu 11 centimetri cota istorică înregistrată la inundaţiile din 2006. De câteva zile, prin digul de beton care apără partea de jos a municipiului Galaţi pătrunde apa. Aceasta a şubrezit structura digului, în special la bază, iar apa Dunării a ajuns la buza acestuia, existând riscul ruperii acestuia.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici