Viaţa secretă a Ioanei Băsescu

Fiica preşedintelui este într-adevăr o partidă bună pentru oricine. Însă normal că, având un asemenea statut, unul dintre ponoasele pe care trebuie să le tragă este şi faptul că mulţi bărbaţi se zbat să îi cucerească inima, doar pentru statutul ei, şi nu din pură dragoste. Ioana Băsescu a suferit din dragoste. După o întrerupere de căsnicie subită de Marin Bodo, solistul trupei Proconsul, a urmat apoi o perioadă liniştită în viaţa Ioanei. Apoi, de ceva timp, paparazzii mai multor publicaţii au surprins-o sărutându-se cu un alt bărbat.

1 afișare
Imaginea articolului Viaţa secretă a Ioanei Băsescu

Viaţa secretă a Ioanei Băsescu

Este vorba despre Giovanni Francesco, unul dintre directorii MTV România, mai puţin cunoscut decât Bodo, dar poate un mai bun afacerist. Cei doi se întâlnesc de ceva timp şi se pare că ar avea o relaţie serioasă, de vreme ce au început de curând să viziteze diferite locaţii casnice, probabil în vederea achiziţionării unui imobil în zona de VIP-uri a Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici