Victima Noricai: un om cu dizabilitati mintale

Valerica Ionita, omul care a contribuit la incheierea carierei fostului procuror Norica Nicolai (fosta Clinci), s-a nascut cu dizabilitati mintale grave. Acum in varsta de 46 de ani, barbatul din Vasilati (Calarasi) a fost inchis pe nedrept timp de 18 zile din cauza superficialitatii celei care, 21 de ani mai tarziu, a fost propusa de premierul Tariceanu pentru postul de ministru al justitiei.

1 afișare
Imaginea articolului Victima Noricai: un om cu dizabilitati mintale

Victima Noricai: un om cu dizabilitati mintale

In luna septembrie din acel an, Militia din Oltenita a propus urmarirea penala impotriva a sase barbati, prinsi la furat de cereale din silozul Budesti. Pe unul dintre hoti il chema Valerica Ionita. Desi n-are nimic special, acest nume a dus la o confuzie grava comisa atat de militieni, cat si de procurorul Norica Nicolai (Clinci). In dosar a fost arestat un cetatean nevinovat, care purta, printr-o nefasta coincidenta, acelasi nume cu hotul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici