Victor Piturca: Nu mai cred ca sintem oameni liberi in tara asta!

Selectionerul Victor Piturca sustine ca demonstratia de forta a DNA-ului probeaza faptul ca Romania a redevenit un stat politienesc. Joi seara, intrat in direct la "Nasul", pe B1 TV, antrenorul nationalei a precizat ca nu s-a speriat in timpul interventiei procurorilor DNA la Aeroportul Otopeni, dar ca institutia respectiva nu are dreptul sa conduca Romania si, in niciun caz "intr-o asemenea maniera".

1 afișare
Imaginea articolului Victor Piturca: Nu mai cred ca sintem oameni liberi in tara asta!

Victor Piturca: Nu mai cred ca sintem oameni liberi in tara asta!

"Eu sint speriat cind ajunge mingea la Riberry sau la Henry, nu de DNA". Victor Piturca a povestit cum a decurs contactul cu procurorii DNA. "In momentul in care am coborit in aeroport, am fost asteptat de doi domni. Acestia mi-au aratat un act de aducere la DNA, pe care au vrut sa il semnez. In primul moment, n-am acceptat. Am mers apoi spre vama. Am iesit, am vorbit cu avocatul la telefon, care a stat si el de vorba cu unul din domni, dupa care m-am urcat frumos in masina cu domnii respectivi si m-am dus la DNA.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici