Victoria la 1 iunie, cale libera spre parlamentare

Alegerile locale din acest an vor avea, mai mult decat in anii precedenti, un rol hotarator asupra structurii de putere care va conduce Romania in urmatorii patru-cinci ani. Insasi soarta presedintelui tarii poate fi decisa, prin repercusiune, de votul dat pe intai si cincisprezece iunie.

5 afișări
Imaginea articolului Victoria la 1 iunie, cale libera spre parlamentare

Victoria la 1 iunie, cale libera spre parlamentare

Pentru ca, de fapt, in competitia electorala, batalia finala pe viata si pe moarte va fi intre Partidul Social Democrat si Partidul Democrat Liberal. Cel care in final va obtine scorul castigator va porni ca favorit clar in alegerile parlamentare. In aritmetica interpretarii rezultatelor, un rol esential vor avea primariile marilor orase.

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici