Videanu acuză: Nistorescu a şantajat oameni de afaceri. Pot proba acest lucru

Ceartă mare marţi seară la televiziunea de casă a mogulului Sorin Ovidiu Våntu, Realitatea TV, acolo unde, în cadrul emisiunii „Ora de foc“, ministrul Economiei, Adriean Videanu, a avut un schimb tăios de replici cu „deontologul“ Cornel Nistorescu.

2 afișări
Imaginea articolului Videanu acuză: Nistorescu a şantajat oameni de afaceri. Pot proba acest lucru

Videanu acuză: Nistorescu a şantajat oameni de afaceri. Pot proba acest lucru

Discuţia a pornit de la o afirmaţie făcută de ministrul Economiei în cadrul unei interviu pentru "Revista 22", potrivit căreia "Guvernul este perfect". "Cred că deontologia profesională vă obligă să prezentaţi comunicatul ministerului prin care acea afirmaţie preluată în revista «22» este nota ironică a dialogului pe care l-am purtat cu cele două doamne de la această revistă", a declarat Videanu la Realitatea.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici