Videanu îşi pune în cap francezii

Ministrul Economiei, Adriean Vi­dea­nu, a ajuns subiect şi în presa in­ter­na­ţională, care relatează cum oficialul român a intervenit într-o li­ci­ta­ţie în favoarea unei firme care vindea tehnologie pentru care nu avea drepturi de proprietate intelectuală.

4 afișări
Imaginea articolului Videanu îşi pune în cap francezii

Videanu îşi pune în cap francezii

Principalul cotidian de afaceri francez, Les Echos, dedică o amplă anchetă "băieţilor deştepţi" din ener­gie şi modului în care Ministerul Eco­no­miei a intervenit într-o licitaţie cu dedicaţie în valoare de peste 50 de milioane de euro. Scandalul ar fi trecut neobservat în România dacă Mi­nisterul Economiei nu ar fi publicat pe site-ul instituţiei un drept la replică la ancheta publicaţiei franceze.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici