Videanu vinde Titan Mar cu peste 100 milioane euro

Familia Videanu a scos la vinzare, prin doua agentii imobiliare, terenul de sase hectare al fabricii Titan Mar Bucuresti, la un pret de 1.800 de euro mp, ceea ce reprezinta o valoare totala a terenului de 108 milioane de euro, sustin surse din piata imobiliara.

1 afișare
Imaginea articolului Videanu vinde Titan Mar cu peste 100 milioane euro

Videanu vinde Titan Mar cu peste 100 milioane euro

Adriean Videanu a afirmat ca "este in logica lucrurilor ca o activitate industriala sa fie scoasa din centrul orasului", fara sa mentioneze daca Titan Mar a initiat procedurile de vinzare a terenului, situat in zona 13 Septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici