Vila de bugetar: 285 mp cu 60.000 de euro

"Romania libera" continua astazi serialul dedicat realizarilor imobiliare ale unor bugetari cu functii de conducere din diverse judete.

7 afișări
Imaginea articolului Vila de bugetar: 285 mp cu 60.000 de euro

Vila de bugetar: 285 mp cu 60.000 de euro

Sefi ai finantelor publice, rectori, directori de companii nationale stipendiate din greu de stat, directori de spitale sunt doar cateva categorii de bugetari care par sa fi gasit secretul prin care cu sume modeste, obtinute din economiile facute din salarii si din credite bancare cu care un om obisnuit nu poate achizitiona nici macar o garsoniera, ridica vile de sute de metri patrati.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici