Vin împreună la bal

Mult-mediatizatul cuplu Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil va fi prezent in această seară la balul de caritate "Floare de Colţ", cel mai important eveniment de strângere de fonduri în bene­fi­ciul Fundaţiei "Hospice Casa Speranţei". Balul, ajuns la a VI-a ediţie, va avea loc la Athe­nee Palace Hilton Bucureşti şi este primul eveniment la care cei doi vor apărea în mod oficial ca un cuplu.

1 afișare
Imaginea articolului Vin împreună la bal

Vin împreună la bal

Mihaela Rădulescu şi Dani au fost şi anul trecut prezenţi la acest bal, însă la acea vreme diva era măritată, iar Dani era un simplu prezentator al unui matinal. Acum contro­ver­satul cuplu e implicat în acest proiect, pe care îl susţin împreună.

 

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici