Vincon face hotel in Piata Victoriei

Proprietarii producatorului de vinuri Vincon Vrancea, unul dintre principalii jucatori pe piata de profil, cu o cifra de afaceri de 32 mil. euro, Luchi Georgescu si Gigi Netoiu, vor sa restructureze businessul cu vinuri anul viitor, pentru o mai buna coordonare a activitatii, si sa intre pe piata Capitalei cu un hotel de patru stele in Piata Victoriei si un ansamblu rezidential.

1 afișare
Imaginea articolului Vincon face hotel in Piata Victoriei

Vincon face hotel in Piata Victoriei

Cei doi oameni de afaceri s-au extins si in domeniul imobiliarelor, unde marja de profit este mai ridicata. “Profitabilitatea este mult mai mare pe imobiliare decat in afacerile cu vinuri. Vrem sa ne dezvoltam pe sectorul rezidential, dupa ce am achizitionat terenuri de cateva mil. euro in Bucuresti, dar si in Mogosoaia, Stefanesti si in judetul Timis”, a declarat pentru Business Standard Luchi Georgescu, administratorul Vincon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici