Vine stagflaţia (I)

În rândul economiştilor care nu mai au iluzii în privinţa perspectivelor economiei mondiale nu există unanimitate în privinţa modului în care omul de rând va simţi efectele crizei.

6 afișări
Imaginea articolului Vine stagflaţia (I)

Vine stagflaţia (I)

Există specialişti foarte cunoscuţi care consideră că ne aşteaptă o perioadă de deflaţie în stilul anilor 1930. Printre cei mai activi "deflaţionişti" se numără eco­nomiştii Nouriel Roubini şi David Rosenberg, care au prezis de­clan­şarea crizei economice globale.

Citeste toata stirea pe http://cronicaromana.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici