Vîntu, într-un interviu: judecătoarea Camelia Bogdan are „minte slabă“

Sorin Ovidiu Vîntu este disperat. Teama de justiţie a devenit atåt de puternică încåt mogulul a intrat în criză şi a început să facă greşeli impardonabile. Zilele trecute, printr-un comunicat de presă, el i-a atacat mai întåi, mårlăneşte, pe jurnaliştii care nu-i pupă rotula.

1 afișare
Imaginea articolului Vîntu, într-un interviu: judecătoarea Camelia Bogdan are „minte slabă“

Vîntu, într-un interviu: judecătoarea Camelia Bogdan are „minte slabă“

"Eforturile stridente ale judecătoarei Camelia Bogdan de a minimaliza şi ridiculiza starea mea de sănătate sunt secondate, mai nou, de jurnalişti săraci cu duhul" - a declarat Vîntu.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici