Vîntu vânător, Ursu vânat, siliconata Stancu şi Realitatea TV - în cap

În data de 15 februarie s-au zguduit cerurile. Nu mai puţin de două evenimente majore s-au petrecut în aceeaşi zi - mai mult sau mai puţin întâmplător. De dimineaţă Vîntu a anunţat că iese la vânătoare şi că va trage cu puşca în toţi susţinătorii lui Băsescu, iar la prânz Oana Stancu şi Adrian Ursu au fost înlocuiţi de mult mai experta în limbi sovietice, Corina Drăgotescu, febleţea lui Ion Iiescu, ideologul-şef al USL, la Realitatea lui SOV, ajunsă la fundul audienţei.

9 afișări
Imaginea articolului Vîntu vânător, Ursu vânat, siliconata Stancu şi Realitatea TV - în cap

Vîntu vânător, Ursu vânat, siliconata Stancu şi Realitatea TV - în cap

În dimineaţa care a cutremurat o lume întreagă, Sorin Ovidiu Vîntu a venit la Tribunalul Bucureşti într-un scaun cu rotile, după ce a lipsit de la ultimele trei termene din dosarul în care este judecat pentru favorizarea lui Nicolae Popa, pentru că înaintea datelor programate pentru judecată s-a internat în spital, ultima dată pentru că a contractat o boală cu totul nouă - rotulită genitală.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici