Virgil Ardelean controlează DGIPI: Vulpoii de la „Doi şi-un sfert“

Noul şef de la serviciul secret al Internelor, Gelu Drăjneanu, locuieşte într-un duplex cu Constantin Dârnă, fost prim-adjunct al lui Virgil Ardelean. În ciuda schimbărilor repetate la vârful Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), unitatea a rămas controlată de oamenii lui Virgil Ardelean.

1 afișare
Imaginea articolului Virgil Ardelean controlează DGIPI: Vulpoii de la „Doi şi-un sfert“

Virgil Ardelean controlează DGIPI: Vulpoii de la „Doi şi-un sfert“

Chestorul Gelu Drăjneanu (54 de ani), noul şef al DGIPI, a fost rechemat de la pensie pentru a ocupa importantele funcţii de consilier al ministrului de Interne şi de şef al serviciului secret al Internelor.Drăjneanu face parte din cercul apropiaţilor lui Virgil Ardelean, alături de vecinul său de vilă, Constantin Dârnă, fost prim-adjunct al DGIPI din mandatul lui Ardelean. Gelu Drăjneanu figurează într-o listă cu autorizaţii de construcţii, având un imobil în sectorul 2 al Capitalei.


Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici