Virginalele politicii vor să pună centură de castitate Internetului

Săptămâna trecută „Curentul“ a abordat pe larg subiectul tentativei de control a Internetului iniţiate de Olguţa Vasilescu - „manipulatoarea pixului lui Vadim, care vrea să fie Big Sister a românilor“. Subtitlul materialului era „Peştii şi curvele vor să pună botniţă Internetului“. Nu-mi imaginam cât de repede avea să-mi fie confirmată opinia.

6 afișări
Imaginea articolului Virginalele politicii vor să pună centură de castitate Internetului

Virginalele politicii vor să pună centură de castitate Internetului

Olguţa Vasilescu, cea cu pixul, a anunţat că cercul demoazelelor ce râvnesc la calitatea de Big Sister s-a mărit, adăugându-se şi o doamnă de pe centură, Lavinia Şandru, fostă circăreasă, actualmente recalificată pe segmentu' de circotecă politică (conduce PIN, un fel de micro-partid ce încape într-un lift probabil şi datorită faptului că este compus şi din yoghini MISA care pot încăpea cap în fund şi viceversa fără probleme de respiraţie).

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici